top of page
  • Foto van schrijverBart ten Broeke

Dyanix bundelt krachten met Novadoc en PragmatiQ om Novaguide in Nederland te verkopen

Bijgewerkt op: 22 feb. 2023

[Utrecht, 23 februari] Dyanix, een toonaangevende leverancier van oplossingen, kondigde vandaag aan dat het gaat samenwerken met het Nederlandse IT-oplossingsleverancier Novadoc en IT-consultingbedrijf PragmatiQ om het Digital Adoption Platform in Nederland te verkopen.


Novaguide's digitale adoptieplatform stelt organisaties in staat zich te richten op bedrijfsprocessen, resultaten en de productiviteit van werknemers. Van in-app begeleiding tot business process compliance, Novaguide helpt bedrijven het maximale uit hun applicatie-investeringen te halen.


"Deze samenwerking met Dyanix past perfect in onze Hyperautomation propositie, om onze klanten te begeleiden in hun Digitale Transformatie" zegt John van der Draai, directeur van Novadoc en PragmatiQ. "Daarnaast breidt het onze toolset, kennis en expertise uit en geeft het ons nog meer mogelijkheden om onze klanten goed te bedienen op het gebied van end-to-end Hyperautomation."

Partners inschakelen

Dyanix stelt haar partners in digitale transformatie in staat door als gateway te fungeren voor leveranciers, en nieuwe mogelijkheden te creëren voor resellers, zoals Novadoc en PragmatiQ, en eindgebruikers. Met dit partnership gaat Dyanix samenwerken met Novadoc en PragmatiQ om organisaties in Nederland te helpen de productiviteit en ROI van hun software-investering te verhogen met het Digital Adoption Platform. Deze samenwerking biedt een sterke basis voor de groei van Novaguide op de Nederlandse markt, ondersteund door de lokale marktkennis en expertise van Novadoc en PragmatiQ op het gebied van het automatiseren en digitaliseren van werkprocessen, het op maat maken van bedrijfsapplicaties en softwaretraining.


Performance Support en het Digital Adoption Platform zal worden geleverd via Novadoc's submerk, NOVAGUIDE.

77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page