top of page

IBM FileNet P8

IBM FileNet P8 expertise.

FileNet logo.png

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om FileNet te installeren? Of werkt u nog met een oude versie en wilt u een upgrade en migratie naar de laatste versie? Zoekt u naar een efficiënte migratie van uw documenten, maar zonder uw en uw collega’s werk te onderbreken? Novadoc helpt!

Maatwerk implementatie en dienstverlening.

Wij implementeren het platform of enkele modules en configureren het compleet voor u op maat, zodat uw bedrijf sneller, efficiënter en nauwkeuriger kan gaan werken. U kunt daarmee sneller en beter inspelen op veranderingen in de markt.

 

Onderhoud en beheer van het IBM DBA platform kunnen wij ook op maat voor u verzorgen. Geheel op maat, of volgens een van onze standaard overeenkomsten. Naast het beantwoorden van vragen van gebruikers en het oplossen van incidenten, is ook het adaptief applicatiebeheer een belangrijke component van onze dienstverlening op het IBM DBA platform. Lees hier meer over in Beheer.

Bekijk cases van hoe DBA in de praktijk kan werken bij onze diverse Opdrachtgevers.

We zijn met onze technische kennis van IBM FileNet en Datacap onbetwist marktleider in Nederland en België. We onderscheiden ons door specifieke kennis van IBM FileNet-integratie, beheer en maatwerkontwikkeling voor onder meer migratietrajecten van oudere versies (Image Server, Panagon) naar FileNet P8, of van BPF naar Advanced Case Manager. Voor veel organisaties staat er een migratie van Case Manager naar Business Automation Workflow (BAW) aan te komen, omdat Case Manager eind september 2023 uit support is gegaan. 

De volgende werkzaamheden kunnen we voor u doen.

Installaties

Als certified businesspartner van IBM FileNet doen we IBM FileNet P8-installaties en configuratie. Door IBM FileNet-klanten worden wij erkend en gekend als de betrouwbare partner als het gaat om deze installatie, ook als het gaat om zeer complexe (cloud) omgevingen. Sinds kort doen we ook Red Hat Openshift® installaties voor een containerized IBM Automation omgeving.

bart.ten.broeke@novadoc.nl_BPMark_print_
Integraties

We ontwikkelen voor u specifieke IBM FileNet-componenten en integraties voor upgrade- en migratietrajecten. Dit doen we veelal op IBM DBA of FileNet P8-omgevingen zoals IBM Content Foundation, en tegenwoordig Cloud Pak for Automation (CP4A). Om huidige ECM-toepassingen snel geïntegreerd aan te bieden vanuit één gebruikersinterface, gebruiken wij IBM Content Navigator. Voor zowel Navigator als Case Manager hebben we een aantal widgets gebouwd om de gebruikers meer mogelijkheden te bieden voor bijvoorbeeld ingeven van data en integraties met databases. Naast widgets integreren we IBM DBA ook met elke willekeurige omgeving via API, Restful, SOAP of elk ander gewenste integratieprotocol. Ons team van java-, .Net- en javascript-ontwikkelaars staat voor u klaar.

Upgrades

In de afgelopen jaren hebben wij veel upgrade trajecten en migraties voor IBM FileNet P8 uitgevoerd. Dit naar volle tevredenheid van grote organisaties zoals ministeries, banken, verzekeraars en olie- en gasconcerns. Voor alle klanten die gebruik maken van het IBM support, voeren wij deze upgrades regelmatig uit, om de omgevingen op de laatste versie te houden.

Migraties

Regelmatig krijgen wij de vraag om documenten naar een FileNet P8 / IBM Content Foundation-omgeving te migreren. Wij hebben hiervoor een aantal tools ontwikkeld om op een effectieve en efficiënte wijze de migratie realiseren. Dit betekent voor u een snel migratietraject, met zo min mogelijk risico op verstoringen van het lopende proces en verlies van gegevens. 

 

Onze migratietools zijn geschikt voor veel soorten documentmigraties. Deze tools bestaan uit 3 componenten:

  • Lezen

  • Verwerken

  • Schrijven

Lees- en schrijfadapters bestaan onder meer voor Tridion, FileSystemen, diverse databases, FileNet Content Services, FileNet Image Services en FileNet P8. Klantspecifieke adapters ontwikkelen we eenvoudig en snel binnen ons migratieframework. Deze zijn onder meer voor OpenText en Documentum beschikbaar.

Samen met partners doen we grote migraties waarbij ook geautomatiseerd meta-data kan worden onttrokken uit de tekst (met AI) en deze als kenmerk meegegeven aan het document in de nieuwe omgeving.

Beheer

Novadoc is gespecialiseerd in efficiënt onderhoud en beheer van IBM Digital Business Automation / CloudPak for Business Automation en FileNet installaties op basis van een Service Level Agreement (SLA). Over onze 3 dienstenniveaus en maatwerkopties kunt u meer lezen op de beheerpagina.

Wat kunnen we voor u doen?

bottom of page