top of page

OVER
ONS

Welkom bij Novadoc, het bedrijf van en met enthousiaste IBM specialisten die er alles aan doen om u succesvol te maken. 

Een kleine lofzang.

bart.ten.broeke@novadoc.nl_BPMark_print_

Wat we doen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van Digital Business Automation (DBA) oplossingen binnen de Benelux-markt. DBA betreft het automatiseren en beheren van ongestructureerde data en werkprocessen binnen een onderneming. Te beginnen bij het digitaliseren van papieren documenten, maar ook het opslaan, archiveren en vernietigen daarvan (Enterprise Content Management).

Dan volgt al snel de algehele workflow van een bedrijf, het digitaal met elkaar samenwerken aan documenten en het automatiseren van repetitieve taken. Ook kunnen wij uw ECM of DBA omgeving in beheer nemen. Ook voor Filenet updates, migraties, applicatieontwikkeling en -beheer bent u bij ons in goede handen.

Welkom bij ons, bij Novadoc! Wat goed dat u nieuwsgierig bent naar onze dienstverlening. Wij zijn een enthousiast team van ruim 35 technisch specialisten, onder leiding van Bart ten Broeke en John van der Draai. Sinds 1 april 2018 hebben we ons gevestigd in Utrecht, als IBM ECM (Enterprise Content Management) en DBA (Digital Business Automation) expert. We hebben een platte organisatiestructuur met het welbekende open-deuren-beleid. Met ons bestaan sinds 1998 (!) en de cumulatieve jaren ervaring van onze specialisten, zijn en blijven we top-of-the-line in ons werkveld! 

Partnerschap IBM

Novadoc is dé IBM Business Partner voor Digital Business Automation en de grootste specialist in de Benelux. En IBM is leader in het Digital Business Automation kwadrant. Als volledig gecertificeerde business partner van IBM, levert Novadoc diensten op de unieke producten van IBM. Wij doen alles met IBM en zij met ons, en we groeien met hun mee. IBM ontwerpt en verkoopt de software, wij implementeren en configureren het voor u op maat.

Technische consultants

Onze technische consultants weten alles van de infrastructuur. Zij zijn de frontlinie die de installaties, basis configuratie, bugs fixes en patches doen. Ook vormen zij de support desk met hun uitgebreide en specialistische kennis. Zij geven het vervolgens door aan hun collega's,

Solution designers

Hoe we dat doen.

Onze specialisten zijn allen gecertificeerd om te werken met de laatste versies van het IBM platform. We houden dat strikt up-to-date en investeren ook in de nodige trainingen. Daarbij werken we op drie niveaus.

logo witte letters alpha lijnen.png

Onze solution designers gaan het opgezette raamwerk wat meer op maat maken. Wat heeft u precies nodig? Deze knappe ontwerpers bedenken samen met u welke toepassingen er gemaakt moeten worden voor uw specifieke bedrijf. Vervolgens realiseren zij dit in de vorm van Solutions. Zij gebruiken hiervoor de software van IBM.

Developers

Nu komen de software developers in beeld. Zij leveren de zeer belangrijke finishing touch, door o.a. koppelingen en interfaces te maken. Ze werken bijvoorbeeld met Java, JavaScript en .NET.

Hoeveel ervaren specialisten heeft u  nodig?

Dat hangt af van de omvang van de opdracht en het bedrijf. Bij een nieuw project in elk geval minimaal één expert uit elk team. Maar we kunnen ook mensen toevoegen aan uw al bestaande teams. We werken graag bij u op locatie, en voor meer flexibiliteit kunnen we ook op afstand voor u aan de slag.

bottom of page