top of page
handshake.jpg

RPA & AI = HyperAutomation

Het IBM Automation Portfolio is het meest complete platform voor het automatiseren van processen en taken.

Novadoc ECM verstrekt de licenties en helpt bij de implementatie

logo witte letters alpha lijnen.png

RPA MET IBM RPA
en NOVADOC

Ontdek de kracht van RPA met Novadoc en IBM RPA

icone-24.png

Tijd voor de markt

 

Het gemak van het leren maken van robots bevordert een aanzienlijke verkorting van de ontwikkeltijd, verlaging van de kosten van automatiserings-processen, versnelling van uw resultaten en de digitale transformatie van uw bedrijf.

icone-25.png

Interoperabiliteit

Legacysystemen, Web, Windows, Java, Mainframe via Terminal 3270, IVR, Chatbot, API's… praktisch elk systeem of elke dienst kan in onze oplossing worden geïntegreerd om te worden geautomatiseerd met RPA.

icone-26.png

Kostenbesparing

Door de integratie van een digitale medewerker in uw team, kunt u processen automatiseren met robots die de operationele kosten van repetitieve taken tot 75% kunnen verlagen ... Uw bedrijf verlaagt de kosten met personeel, herbewerking en fouten.

icone-27.png

Foutvermindering

IBM RPA heeft een foutenpercentage van 0%. Met consistente en veilige resultaten hebben u en uw team meer tijd om energie te besteden en te focussen op meer strategische activiteiten voor het bedrijf en zijn klanten.

icone-28.png

Eén platform

Er zijn meer dan 600 voorgeconfigureerde commando's beschikbaar zodat de ontwikkeling van uw robots sneller en eenvoudiger gaat. Zonder de noodzaak om meerdere modules te installeren... met IBM RPA Studio kunnen zelfs degenen die geen programmeurs zijn ongelooflijke robots bouwen.

icone-29.png

Totale beveiliging

Vertrouwelijkheid van informatie omdat de gebruikte gegevens afgeschermd zijn. Naast de functie voor eenmalige aanmelding, beschermt de IBM-architectuur vertrouwelijke gegevens via de wachtwoordkluis, die meer veiligheid biedt bij het maken en uitvoeren van robots.

streep.png
Banner-teste2.jpg

Maar wat is RPA?

RPA of Robotic Process Automation is een technologie die het gebruik van intelligente robots omvat in elk proces dat efficiëntie, consistentie, snelheid en het elimineren van het risico op fouten vereist. Op een eenvoudige manier simuleert RPA een werkende menselijke gebruiker.

Tegenwoordig is het mogelijk om deze automatiseringen in processen te realiseren met behulp van digitale robots die repetitieve taken uitvoeren, voorgeprogrammeerd en met totale veiligheid.

logo witte letters alpha lijnen.png
counters.png

We hebben meer dan 600 commando's voor u klaarstaan ​​om uw robots te maken, allemaal op één platform.

Gemiddeld is het 3x sneller om RPA-robots te maken dan om standaardsoftware te ontwikkelen.

Geautomatiseerde robotprocessen (RPA) kunnen de kosten met wel 75% verlagen!

Vragen en antwoorden

Is het doel van RPA om mensen te vervangen?

RPA komt zodat mensen werk voor mensen kunnen doen, en robots kunnen werk voor robots doen. Herhaalde, eentonige taken, of de beroemde Ctrl C + Ctrl V, dat zijn zaken die een robot kan overnemen. Een team van mensen ondersteund met RPA wordt een versterkt team, veel productiever en gemotiveerder. De moderne 'workforce' zal bestaan ​​uit mensen en robots.

Is RPA kunstmatige intelligentie?

Simpel gezegd, RPA is software die een gebruiker simuleert, terwijl kunstmatige intelligentie een technologie is die lijkt op menselijke intelligentie. In de praktijk heeft RPA een meer procedurele focus: zorgen voor de uitvoering van dingen, klikken op knoppen, invullen van informatie en dergelijke, AI zorgt voor 'denken', met een grotere focus op data-analyse, besluitvorming en aan het leren. Het zijn verschillende dingen, maar de combinatie van de twee kan buitengewoon krachtig zijn.

Is het mogelijk om Chatbot met RPA te gebruiken?

Natuurlijk! Als u ervoor kiest om WDG Studio te gebruiken, en geen enkele integratie nodig is, heeft onze oplossing native commando's die zijn voorbereid om de chatbot te gebruiken, inclusief natuurlijke taal en kunstmatige intelligentie.

Welke processen moet ik automatiseren?

Het meest productieve scenario voor het automatiseren van processen met RPA heeft gewoonlijk drie kenmerken: (1) groot volume aan (2) repetitieve en (3) altijd gelijke activiteiten.

Kan iedereen robots maken?

In eerste instantie wel. Het is niet nodig om voorkennis te hebben in programmeren om robots te kunnen maken, maar het is de moeite waard om te vermelden dat als we het hebben over automatisering in complexe scenario's, het wenselijk is om gemak te hebben met logica, systemische visie en processen.

logo witte letters alpha lijnen.png
Home: Q&A

Enkele use cases

Van automatische overname van gegevens, systeemintegratie, informatie-reconciliatie, rapportgeneratie, intelligente e-mailafhandeling, leadgeneratie en vele andere...  De mogelijkheden voor automatisering met het gebruik van Robotic Process Automation van IBM zijn praktisch eindeloos. Plan nu een vrijblijvende demonstratie met Novadoc om enkele van de beste gevallen van dichtbij te leren kennen...

nova-imagem-site-1.png
imagem-site-2.png
imagem-site-3.png

RPA + CHATBOT

 

We hebben een geweldige use case waarbij een van de grootste autofabrikanten in Brazilië betrokken is bij RPA, chatbot, kunstmatige intelligentie en zelfs het verzenden van sms.

RPA + SAP + EXCEL

Ontdek de automatisering voor het registreren van leveranciers in SAP, Excel dat per e-mail komt. Wat vroeger 3 minuten per leverancier kostte, was in een oogwenk gedaan.

RPA + ZORG

Hoor meer over het proces in een groot ziekenhuis in het land dat vroeger afhankelijk was van 30 mensen om medische rapporten in het overheidssysteem bij te werken, en dat nu wordt gedaan door 3 robots.

Home: UseCases
bottom of page