LOW

CODE

  • FAST DEVELOPEMENT of MVP

  • LOW MAINTANCE

  • AGILE DEVLOPMENT

  • MULTI CHANNEL

Ontwikkelen. Maar dan met weinig code.

De software binnen het hedendaagse IBM Digital Business Automation laten zich meer een meer door configuratie en WYSIWYG vormen tot applicaties of solutions.

Een presentatiescherm met grafische meters en diagrammen? Een invoerscherm voor een stap in het proces? Met klikken, slepen en tekenen wordt een dit eenvoudig tot een goed ogend gebruikersscherm gerealiseerd. Vervolgens de velden koppelen aan het datamodel en workflow en er is weer een stap in het project gerealiseerd. 

Naast deze snelle manier van configureren zijn er ook de IBM Workstreams. Hiermee kan met enkele muisklikken een eenvoudige workflow worden gemaakt door elke medewerker. Even een documentreview opzetten? Klik-klak-klaar!

 

Zie de video voor een voorbeeld van een automatische, no-code checklist.

Daar waar maatwerk nodig is: koppelingen, portals, questionaires, bookingsystemen, vergaderapps, maken we graag gebruik van de bekende NO CODE en LOW CODE oplossingen van onze partner PragmatiQ.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor widgets en componenten in Java of .Net.

Op zoek naar beheer van uw platform en applicaties?

Behoefte aan Solution Designers?

Neem contact op.

Neem contact op met Novadoc ECM

Novadoc gebruikt deze gegevens om contact met mij op te nemen en verwijdert ze op verzoek. Gegevens worden in geen geval aan derden ter beschikking gesteld.

Novadoc ECM BV
Papendorpseweg 97
3528 BJ Utrecht

KvK: 32068845


T: 088-2009500
@: 
info@novadoc.nl

  • Gray LinkedIn Icon
  • Twitter