Line separator

Connective eSignatures koppeling

Koppeling tussen IBM DBA en Connective eSignatures

Wilt u ook vanuit uw IBM applicatie een electronische handtekening kunnen zetten? In de samenwerking met Connective.eu heeft Novadoc een koppeling met hun omgeving gemaakt. Deze is als standaardproduct te krijgen en daarmee integreert u elektronisch ondertekenen razendsnel in uw digitale processen.

Hoe werkt dat?

De koppeling is ontwikkeld in samenwerking met een van onze klanten en de labs van Connective. Dat heeft geresulteert in een koppeling die bijvoorbeeld vanuit IBM Case Manager kan worden gebruikt. Zo kunnen medewerkers in een flow in Case Manager, een stuk tekenen of laten tekenen, volledig geautomatiseerd via Connective. In de praktijk zien we dat digitaal tekenen niet alleen heel gemakkelijk werkt, het is ook tijd en plaats onafhankelijk. Overal waar gewerkt wordt kan digitaal getekend worden, zelfs thuis op de bank (bv sollicitanten) of op de achterbank van een auto.

En dan blijkt dat de doorlooptijd om een handtekening van iemand te krijgen vaak met dagen wordt verkort!

IMG_9630_edited_edited.jpg
De voordelen
eSignature.png

De eSignature functionaliteit kan als component vanuit uw eigen applicatie worden aangeroepen. Bijvoorbeeld als rechter-muisknop commando, of via een knop in de gebruikersinterface. Snel geïmplementeerd en intuïtief voor uw gebruikers.

U bespaart ontwikkeltijd zodat uw medewerkers snel aan de slag kunnen met deze functionaliteit die zeer actueel is. Zij hoeven niet met te printen en te scannen, alleen om een handtekening te zetten. Ook externen kunt u zo snel vragen om ondertekening van uw contract. Zonder aparte omgeving te hoeven opstarten, maar eenvoudig vanuit uw workflow- of case managementapplicatie.