top of page
Hiring_For The AI Artificial Intelligence Revolution   Part I.png

Information Retrieval

met

Watson Discovery

Wat is IBM Watson® Discovery?

Watson Discovery is een bekroond AI-aangedreven intelligent zoek- en tekstanalyseplatform dat datasilo's elimineert en informatie ophaalt die verborgen is in bedrijfsgegevens. Het platform maakt gebruik van innovatieve, toonaangevende natuurlijke taalverwerking om zinvolle zakelijke inzichten te verkrijgen uit documenten, webpagina's en big data, waardoor de doorzoektijd met meer dan 75% kan worden verkort.

Zie ook:

Lokaliseert antwoorden

Doorzoek de inhoud in uw verbonden gegevensbronnen, lokaliseer de meest relevante passage en verkrijg de brondocumenten of webpagina.

information-retrieval-word-cloud-concept-88379953.jpg

Vind trends

Ontdek in ‘near realtime’ verborgen patronen, trends en relaties in uw gegevens. Gebruik tekstanalyse om inzicht te krijgen in sociale media, e-commercetrends en gebruikersgedrag, en zoek de grondoorzaken van problemen om gaandeweg beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

Verbetert chatbots

Verbeter uw klantervaring door antwoorden te geven op documenten en gegevens in een conversatie-zoekervaring met een virtuele assistent die de IBM Watson Assistant-zoekvaardigheid gebruikt. Te koppelen aan Watson Discovery & ChatGPT!

chatbot_BW.png

Overzicht


Onthul ongeziene inzichten in uw gegevens.
IBM Watson Discovery maakt het mogelijk om snel cognitieve, op cloud gebaseerde verkenningsapplicaties te bouwen die onzichtbare en bruikbare inzichten naar boven halen die verborgen zijn in ongestructureerde gegevens met functies die worden aangedreven door natuurlijke taalverwerking (NLP) en ‘Machine Learning’ (ML).

text_mining.png

Begrijpt uw documentstructuur

 

Smart Document Understanding (SDU) is een visuele tool voor ‘Machine Learning’ (ML) waarmee gebruikers tekst kunnen labelen, zodat de tool inzicht krijgt in kritieke componenten in uw bedrijfsdocumenten, zoals kopteksten, tabellen en meer. Nadat u een paar pagina's van uw documenten heeft geannoteerd, kan SDU zichzelf de rest aanleren, door antwoorden en informatie alleen uit relevante inhoud op te halen.

Integreert met chatbots

 

Aangedreven door Watson Discovery, kan IBM Watson Assistant snel en efficiënt reageren op vragen van gebruikers. U kunt een betere klantervaring bieden door tekstpassages uit relevante inhoud aan te bieden. En kan volledig integreren met Watson Discovery en ChatGPT, zodat uw klanten altijd een goed antwoord krijgen.

pngegg.png
jumbo2_srcset-large.jpg

Watson AI - Knowledge at your fingertips

bottom of page