top of page

IBM system monitor

IBM system monitor.

Er zijn zaken waar u uw volle aandacht aan wilt besteden, en dan zijn er die zaken die onnodig tijd en energie kosten, zoals incidenten op het ECM of DBA systeem. Met IBM System Monitor voorkomt u incidenten met de systemen die onmisbaar zijn in de dagelijkse processen van de organisatie. Met een scherpe blik houdt de monitor het welvaren van uw DBA, FileNet (Case Manager, Content Platform) en Datacap in de gaten. Een monitor die incidenten en problemen voorspelt en kan helpen die problemen te voorkomen. Dit doet zij geheel autonoom en op de achtergrond. De gebruiker ziet haar niet en hoort haar niet. En ervaart de problemen niet, want de slimme monitor zie problemen aankomen voor ze er zijn en de gebruiker er last van heeft.

Hoe werkt dat?

IBM System Monitor checkt het gehele DBA platform en signaleert met alerts wanneer nodig. Het monitort DBA / Cloud Pak for Automation servers en containers, middleware & infrastructuur zowel als custom en applicaties van derden. DBA beheerders krijgen een 'picture-perfect' beeld van hun automation ecosysteem op elk gegeven moment, als gewenst zelfs inclusief de eind-gebruikerservaring. Een Knowledge Base en geautomatiseerde taken vereenvoudigen het beheer.

Downloads (engelstalig)
Schermafbeelding%202020-06-11%20om%2009.
Schermafbeelding%202020-06-11%20om%2009.
Schermafbeelding%202020-06-11%20om%2009.
Schermafbeelding%202020-06-11%20om%2009.
De voordelen

Met IBM System Monitor worden kosten in de ondersteunende processen gespaard. Ook kunnen beheerkosten worden teruggebracht. De dagelijkse serverchecks zijn nu beperkt tot enkele minuten en u hoeft geen mensen meer in te huren om de problemen op te lossen die zich al voordoen. Preventieve maatregelen zijn gescript, zodat ze ook kunnen worden uitgevoerd door beheerders zonder IBM ECM-specialisme.

Novadoc CENIT  Partner

Novadoc is leverancier voor IBM System Monitor voor de Benelux. Als partner van Cenit kan Novadoc helpen met installatie en inrichting van de monitors, desgewenst met inzet van consultants van Cenit uit Duitsland. Neem contact op met Novadoc voor meer informatie.

Wat levert het je op? Hogere beschikbaarheid, betere performance en lagere beheerkosten. Hoe? Wij helpen met een snelle en efficiënte implementatie van de ECM System Monitor. En als je de monitor niet zelf wil draaien, kunnen wij hem ook als managed service aanbieden. Vraag ons maar!

bottom of page