top of page

Process Mining

Process en Task Mining.

Laat ons u helpen uw processen efficiënter en goedkoper te maken. Door ze in beeld te brengen wordt snel helder waar het beter kan. Daarna kunnen verbeteringen worden gesimuleerd om het effect daarvan te zien en begrijpen.

Als het proces optimaal werkt in de simulatie, kunnen de wijzigingen in praktijk worden gebracht. De output van IBM Process Mining is input voor IBM Business Automation Workflow en zo worden de verbeteringen direct bruikbaar in de praktijk.

Met task mining, dat onderdeel is van de IBM Proces Mining applicatie, kunnen gebruikers handelingen op de werkplek worden geannaliseerd. En zo bijvoorbeeld repetatieve handelingen worden gesignaleerd die met een RPA Bot kunnen worden uitgevoerd.

Als slagroom op de taart kan IBM Process Mining die RPA Bot direct maken op basis van de geanalyseerde data en is de Bot direct inzetbaar. Hyperautomation van de bovenste plank!

Task Mining

Met behulp van IBM Process Mining helpt Novadoc u om processen in beeld te brengen en verbeterpunten voor te stellen.

Met process mining wordt de data van uw bestande applicaties die in het proces worden gebruikt, de input om het proces te visualiseren en emuleren.

Door eenvoudige logfiles te voeden aan de Process Mining applicatie, kan deze snel duidelijkheid geven over hoe het proces nu echt loopt, waar knelpunten zitten en hoe deze op te lossen.

Process Mining

ibmprocessmining.png

IBM Process Mining expertise 

Onze consultants zijn processpecialisen en kunnen u helpen met het inrichten van Process Mining en het interpreteren van de resultaten en het verbeteren van de processen. 

Vervolgens kunnen ze helpen bij het invoeren van Business Automation Workflow voor het inbedden van de verbeteringen in de organisatie.

Meer weten of een demo? Neem contact op en we laten het graag zien!

bottom of page