top of page

NovaDocmosis

Besluitvorming geautomatiseerd

Speciaal voor provincies en andere overheden heeft Novadoc een oplossing gerealiseerd voor het beheersen en auditen van de besluitvorming in diverse processen. Samen met Provincie Groningen is Novadocmosis ontwikkeld waarmee informatie eenvoudig routeert binnen de organisatie naar de juiste afdelingen en mensen, stukken worden voorbereid voor vergaderingen en besluitenlijsten worden gemaakt. Omdat het systeem alles bijhoudt, zijn besluiten achteraf via een audit trail te controleren. Een documentgenerator maakt de brieven en andere uitingen die op basis van de gegevens in een zaak automatisch worden samengesteld. Stukken worden opgeslagen en bewaard volgens het documentstructuurplan, dat volledig automatisch wordt bewaakt.

Novadocmosis vormt de generieke basis waarmee snel processen kunnen worden geautomatiseerd, vanaf inkomende stukken tot belastingen, subsidies, vergunningen en omgevingswet gerelateerde zaken.

Novadocmosis is gebouwd op het IBM Case Manager/BAW platform.

Neem contact op voor meer informatie over NovaDocmosis.

Bewezen kwaliteit

Wij kiezen bewust voor IBM als softwareleverancier, omdat zij zich in de laatste decennia bewezen hebben in robuuste en stabiele oplossingen, die volledig voldoen aan de vraag van vele klanten uit diverse branches. IBM levert de kwaliteit en continuïteit in doorontwikkeling en support die u van een globale speler mag verwachten.

danser
Flexibiliteit en groei
bart.ten.broeke@novadoc.nl_BPMark_print_

De oplossingen die wij bouwen op basis van het IBM Digital Business Automation platform hebben de capaciteit om met hun tijd mee te gaan. Als de koers van uw organisatie wijzigt, of het gedrag van uw klanten verandert, kan de software daarop aangepast worden. De oplossingen integreren bovendien eenvoudig met uw andere systemen. Ons team bestaat uit behendige experts, die snel weten in te spelen op de veranderende omgeving.

Beveiliging

Door de uitgekiende security-opties van IBM FileNet wordt het veilig beheren van uw informatie geborgd en behoren datalekken tot het verleden. Daarnaast biedt de software mogelijkheden om vertrouwelijke informatie af te schermen middels ‘redaction’ (zwart lakken) van delen van documenten of schermen. Zo kan iedere gebruiker alleen die informatie zien waar hij daadwerkelijk toegang toe mag hebben. Hiermee kan ook tegemoetgekomen worden aan de AVG (GDPR).

hangslot
bottom of page