top of page

Training & Certificatie

Training.

We hebben mooie software voor u ontworpen, geconfigureerd en geïmplementeerd, ready to go. Maar is uw eindgebruiker ook al ready to go? En blijven wij het beheer doen, of heeft u daar liever zelf een medewerker voor in huis? 

Novadoc heeft de kwaliteiten om een goede training te verzorgen over het platform en de door ons ontwikkelde applicaties. In overleg met u wordt bepaald welke trainingen van toepassing zijn, zodat uw getrainde collega’s straks zelf de software kunt toepassen en onderhouden. Ook kunnen er specifieke maatwerktrainingen of workshops ontwikkeld worden voor uw beheerders en eindgebruikers. Specifieke kennisgebieden die we beheersen zijn:

training_edited.jpg
ibm automation pract badge.png
 • Datacap

 • Watson Content Analytics

 • Advanced Case Management

 • Content Management

 • Process Management

 • Records Management

 • Operational Decision Management

 • Artificial Intelligence (AI) met Watson-componenten

Worden onze leerlingen uw nieuwe beheerders?

Wellicht wilt u het beheer van uw nieuwe contentmanagement-systeem wel in eigen team houden, maar heeft u nog niet het juiste talent en ervaring in huis. Niet alleen outsourcen wij onze specialisten, wij vinden ook kandidaten voor u, en leiden ze op tot specialisten, die vervolgens bij u in dienst treden. Deze vorm noemen we Detavast.

Wij kunnen voor u een team van een of meerdere van deze specialisten-in-de-dop samenstellen. Deze Young Professionals zullen eerst een jaar de fijne kneepjes van het vak leren alvorens ze bij u in dienst treden. De opleiding kan plaatsvinden bij u in de organisatie, zodat de trainees naast de inhoudelijke opleiding ook al ingewerkt worden en de organisatie goed leren kennen.

De specialisten leiden we op in één van een drietal smaken:

 1. Technische consultants voor uw installaties, beheer, algemene onderhoud, patches en bug fixes.

 2. Solution architecten en business analisten, die bijvoorbeeld nieuwe, door u gewenste features aan het platform van IBM toevoegen.

 3. Developers die in Java en .Net programmeren, widgets bouwen en integraties maken (bv via API en webservices) zodat de maatwerk software die we voor u ontworpen en geïnstalleerd hebben met het bedrijf mee blijft groeien.

13809.jpg
bottom of page