top of page

Licentie support

Licentie support.

U werkt met IBM-software. Daarvoor heeft u licenties aangeschaft. Het is belangrijk en tegenwoordig ook verplicht om de software te onderhouden en veilig te houden (bugs patches en fixes). U kunt bij ons IBM licentie-support afsluiten waarbij Novadoc zorg draagt voor de uitvoering. Dat betekent dat Novadoc eventuele problemen met het platform aanmeldt bij IBM, en de communicatie hierover inclusief het ontvangen van de upgrade of bug fix, voor u uit handen neemt. Wilt u ook geholpen worden bij de installatie daarvan? Dan bieden we u daarvoor een SLA aan.

Bent u op zoek naar IBM licentie support en/of wilt u graag de uitvoering daarvan outsourcen? Novadoc kan het voor u regelen.

Al onze consultants doorlopen regelmatig trainingen om kennis van de diverse productmodules op te bouwen en up-to-date te houden. Hiermee voldoen we aan de strenge kennis-eisen van IBM. Onze professionals volgen bovendien aparte certificeringsprogramma’s om premium supportpartner van IBM te blijven. Hierdoor kunnen we uw support-contracten uitvoeren op het allerhoogste niveau.

Datacap__V9.1.4_-_Security_v2.png
bottom of page