Line separator

Upgrade naar IBM BAW

IBM Case Manager wordt IBM BAW.

U heeft een IBM Case Manager omgeving draaien en de bedrijfsvoering is er van afhankelijk dat:

  • uw documentatie efficiënt en zorgvuldig wordt beheerd

  • informatie bij de juiste teams en medewerkers terecht komt

  • belangrijke bedrijfsbeslissingen beter en sneller genomen kunnen worden

  • simpele handelingen nu geautomatiseerd zijn

maar... de support op IBM Case Manager
stopt per 30 april 2021!

Geen nood, u kunt upgraden naar IBM Business Automation Workflow zonder extra licentiekosten. En dan blijft uw omgeving onderhouden.

Case Manager wordt in 2021 IBM BAW. Hoe gaat uw organisatie deze upgrade doorvoeren?

U heeft een team met IBM Case Manager specialisten aan het werk. Maar weten zij ook hoe een solution in IBM BAW wordt ontwikkeld?

U staat straks voor de uitdaging: ga ik dit nieuwe project nog in IBM Case Manager starten, of begin ik direct in IBM Business Automation Workflow, zodat we volgend jaar deze solution niet hoeven te migreren? Novadoc kan u helpen bij deze keuze en bij het sourcen van uw BAW projecten.

Novadoc ECM heeft meer dan 30 goed opgeleide en ervaren specialisten die elk jaar werken aan de nieuwe certificeringen. Inmiddels hebben zij ook de ervaringen van de eerste praktijk. En dat is goud waard!

Best practices .

Uitvoering van de beheerwerkzaamheden is gebaseerd op ‘best practices’: we werken alleen met de technieken en werkmethoden die zich het meest effectief hebben bewezen. Deze ervaring wordt door het support team vastgelegd en gedeeld voor hergebruik. Dit door Novadoc ontworpen service-framewerk en beheerproces vormen een beproefd besturingsconcept, waarin de processen worden beschreven die de basis vormen voor de beheer- en dienstverlening. Omdat we onze succesfactoren zo nauwkeurig in de gaten houden, kan ons beheer aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Met IBM System Monitor

Novadoc ECM installeert de nieuwe software voor u, migreert uw Case Manager Solutions en helpt u op weg!

Onze technische specialisten zijn inmiddels bedreven in het installeren van IBM BAW. Deze ervaring hebben ze opgedaan samen met enkele van onze klanten die de overstap al maakten. Dit ging niet vanzelf, zoals wel vaker met geheel nieuwe software. Maar Novadoc weet waar de pijnpunten zitten en helpt u door deze upgrade pojectmatig aan te pakken.

En dan krijgt u er een schat aan nieuwe functionaliteit bij! De nieuwe mogelijkheden van IBM Business Automation Workflow zijn fantastisch. Maar vereisen kennis. En ervaring. Novadoc ECM helpt u met de upgrade en het optimaal gebruiken van deze nieuwe functionaliteit