top of page
  • Foto van schrijverNovadoc Redactie

De CEO's Guide to Generative AI


Vorige week deelde Novadoc op Think Benelux 2024 het laatste nieuws over IBM Watsonx, de Generatieve AI-oplossingen voor het bedrijfsleven, geïntegreerd in de verschillende IBM-cloud-platforms (ook beschikbaar voor on-prem). In een van de presentaties werd dit boek getoond: The CEO's Guide to Generative AI.


boek ceo gids generatieve AI

Generatieve AI bevindt zich op een beslissend tijdsgewricht. In de huidige (industriële) revolutie kan het doen van de juiste investeringen in deze opkomende technologie een multipliereffect voor bedrijven creëren. Terwijl applicaties (en risico's) in een ongekend tempo evolueren, brengt het IBM Institute for Business Value u de CEO's Guide to Generative AI.


Dit boek bevat de inzichten die we hebben verzameld uit onderzoek naar snelle respons, maar ook uit directe gesprekken met CEO's en praktijkvoorbeelden. We hebben onze diepgaande kennis gedistilleerd in specifieke inzichten en acties die CEO's kunnen gebruiken om de adoptie van generatieve AI op verantwoorde wijze te versnellen en te schalen binnen de hele onderneming.


Bestel het boek hier:19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page