top of page
  • Foto van schrijverNovadoc Redactie

Uitnodiging (online) ronde tafel Hyperautomation 11 oktober


AGENDA 11 oktober 2022

09.55 uur Inbellen deelnemers 10.00 uur Welkom en introductie 10.10 uur Interactieve Round Table over de volgende onderwerpen:

  • Hoe kunt u de kracht van Hyperautomation optimaal benutten? En hoe creëert u draagvlak hiervoor binnen uw organisatie?

  • Hoe combineert u menselijke- en digitale werkzaamheden op dit moment?

  • Wat is de ROI van automatisering en de impact daarvan op de bedrijfsresultaten

11.30 uur Afronding en afsluiting


Naast het automatiseren op nieuwe vlakken (met o.a. AI en RPA) kan het ook gaan om het verdiepen of verbreden van de bestaande automatisering. Organisaties kunnen door Hyperautomation die automatisering veel efficiënter schalen en biedt voordelen aan zowel business als IT. Zo kunnen er meer AI-gedreven beslissingen worden genomen en is het een manier om ware digitale transformatie te realiseren. Gartner voorspelt dat hiermee de operationele kosten in het jaar 2024 met 30 procent verlaagd kunnen worden.

Elke organisatie heeft automatiseringspotentieel, maar waar legt u de grens? En hoe stelt u zowel uw medewerkers als robots samen in staat om zowel basisprocessen als complexe langlopende end-to-end bedrijfsprocessen te automatiseren?

Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Hoe Hyperautomation uw werkprocessen herdefinieert”

Deze online kennissessie wordt gehouden op dinsdag 11 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.


Deze ronde tafel wordt georganiseerd door Paddls en gemodereerd door Novadoc & TTNL.

AANMELDEN Geïnteresseerd? Meld u vandaag nog aan voor deze exclusieve digitale vakbijeenkomst en verzeker uzelf van een plaats “rond de tafel”!


Aanmelden kan kosteloos via: E: jacob.barber@paddls.nl

T: 076 800 6017
41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page