top of page
  • Foto van schrijverNovadoc Redactie

Think Benelux 2022 groot succes!

Op 23 november organiseerde Novadoc weer haar Think Benelux, na een (corona-) periode van 2,5 jaar. Wat fijn om alle klanten en geïnteresseerden weer te ontmoeten en met elkaar te praten over hyperautomation, ervaringen en plannen voor de toekomst!

Het programma was dynamisch en afwisselend met onderwerpen als cloud, de roadmap van IBM, trends, een HTML5 viewer (SnowBound), WOB en WOO verzoeken met AI, Upgraden naar IBM BAW en nog veel meer. We sloten af met een intrigerende en inspirerende Jarno Duursma die liet zien hoe je kan creëren door tegen machines te praten.


We danken onze sponsors IBM, TTNL en SnowBound (Accusoft) voor hun bijdragen aan deze prachtige dag.


Tussendoor en aan het einde gelegenheid om onder het genot van een drankje en hapje elkaar uitgebreid te spreken. Dit werd tevens gefaciliteerd door Novadoc's visitekaartje 2.0, een NFC kaart waarop voor iedere deelnemer zijn of haar LinkedInpagina was geprogrammeerd.Think NFC Card
Visitekaartje 2.0

Door het tegen een telefoon te houden, wordt direct de LinkedIn pagina geopend. Ideaal om snel contactinformatie uit te wisselen zonder een berg kaartjes weg te geven en te ontvangen.


Wil je meer weten over het event of wil je ook gratis zo'n gaaf visitekaartje 2.0?47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page