top of page
  • Foto van schrijverBart ten Broeke

Novadoc met IBM op BIG DATA EXPO - 14 en 15 september, Jaarbeurs - stand 121

Bijgewerkt op: 9 sep. 2022Dit jaar staat Novadoc met IBM op de Big Data Expo. Daar demonstreren ze de nieuwste technologie op gebied van Hyperautomation: het aansturen van een proces met een slimme chatbot en via Whatsapp. Bijvoorbeeld het reserveren van een ligplaats in een haven. IBM vertelt hoe de autonome boot de Mayflower met behulp van AI en Machine Learning zelfstandig over de wereld kan varen (en aanleggen in havens).


Naast de slimme chatbot laat Novadoc zien hoe met behulp van slimme technologie het zwartlakken van AVG/GDPR gevoelige informatie geheel kan worden geautomatiseerd. Een enorme winst bij documenten voor bijvoorbeeld WOO of WOB.

Hoe groot je data-uitdaging, -kennis of -ambitie ook is, Big Data Expo is hét event voor iedereen die meer rendement wil behalen uit data. Tijdens het tweedaagse event vind je oplossingen op het gebied van cloud computing tot data visualization en van data security tot ML/AI. Laat je inspireren en adviseren door de 100+ exposanten over de juiste data tools, spar samen over uiteenlopende vraagstukken en deel expertise en ervaringen. Het lezingenprogramma zit boordevol presentaties met inspirerende cases, herkenbare uitdagingen en direct toepasbare tips.


De Big Data Expo is hét #1 data-event van het jaar. Of je nu al een vergevorderde data-strategie hebt ontwikkeld of je organisatie juist de eerste stappen wil zetten richting een data-gedreven onderneming; Big Data Expo reikt jou de oplossingen om de volgende stap te zetten.


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page