top of page
  • Foto van schrijverNovadoc Redactie

Novadoc ECM wint 2021 IBM Business Unit Excellence Award voor Embedded Solutions

Bijgewerkt op: 6 jul. 2021

Novadoc is er trots op dat het in 2021 is uitgeroepen tot IBM Business Unit Excellence Award winnaar voor Embedded Solutions. De IBM Business Unit Excellence Awards zijn een erkenning voor de uitmuntende prestaties van IBM Business Partners die blijk hebben gegeven van uitmuntendheid en uitzonderlijke klantervaringen en bedrijfsgroei hebben gestimuleerd.
Novadoc is al meer dan 23 jaar value-added reseller voor FileNet, Datacap, IBM Workflow, IBM RPA en Watson Discovery in de Benelux. Het bedrijf verkoopt, implementeert, onderhoudt en ondersteunt IBM Cloud Pak voor Business Automation. Onze toegewijde specialisten zijn Expertise Centers gestart, die klanten de producten, kennis en expertise bieden die zij produceren en verzamelen.

Novadoc richt zich ook op het ontwerpen en bouwen van oplossingen op basis van IBM Cloud Pak for Business Automation, zoals NovaCap.AI en Novadocmosis, die helpen bij het verwerken van facturen en het vergemakkelijken van het besluitvormingsproces voor Nederlandse overheidsorganisaties.


Samen met IBM en andere IBM Business Partners organiseren we evenementen voor potentiële klanten, wat resulteerde in een jaarlijkse groei in klanten, omzet en specialisten. We zijn er trots op een IBM Gold Business Partner te zijn.


Novadoc werd geselecteerd als winnaar van de Business Unit Excellence Award door een panel van juryleden die erkenden hoe Novadoc klantsucces mogelijk maakt met IBM-technologie, zoals hybride cloud en AI.


Voor meer informatie over de 2021 IBM Business Unit Excellence Awards, inclusief een gedetailleerde lijst van winnaars, kunt u hier terecht.

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page