top of page
  • Foto van schrijverNovadoc Redactie

Novadoc benoemd tot IBM GOLD PARTNER in 2020

Bijgewerkt op: 18 nov. 2020

IBM beloonde onlangs de goede relatie met Novadoc met goud.


Deze onderscheiding door IBM geeft aan dat Novadoc ECM een succesvolle maar vooral ook klantgedreven organisatie is. Dit blijkt uit het vertrouwen dat door haar klanten wordt gegeven door jaren lang licenties, support en service van Novadoc af te nemen.

IBM DBA Support


“Novadoc is een no-nonsense partij die ons ontzorgt in het leveren van licentieverleningen, verkrijgen van support van IBM en het ondersteunen bij beheer en incidentmanagement”

Sinds FileNet is overgenomen door IBM in 2006 is Novadoc ECM een actieve IBM Partner. Samen met IBM organiseren ze marketing acties om de awareness van het IBM DBA platform in de benelux te vergroten. Novadoc is steevast aanwezig bij internationale IBM events en summits, zoals het jaarlijkse THINK in San Francisco en de Europese Business Partner Summits. Tijdens deze events worden de laatste nieuwtjes ten aanzien van de ontwikkelingen van de software besproken, worden klant cases besproken en onderling informatie uitgewisseld over de do's en don't bij installeren en configureren van de laatste versies.


Eigen Think Event


Om de kennis en nieuwtjes die zijn opgedaan tijden het wereldwijde THINK event, organiseert NOVADOC ook jaarlijks haar eigen THINK, waar collega's, klanten, partners en IBM Executives de laatste informatie rond het IBM Digital Business Information en Cloudpak for Automation presenteren. Meldt jezelf en je collega's ook aan om hiervoor uitgenodigd te worden!44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page