top of page
  • Foto van schrijverNovadoc Redactie

Digital Workers laten repetitieve taken snel verdwijnen

Bijgewerkt op: 3 sep. 2021

Na de opmars van Robotics Process Automation (RPA) dat inmiddels een bekend verschijnsel is geworden bij grote én kleine organisaties, zien we nu de Digital Worker zijn intrede doen. Wat is dat nu, een digital worker?


Een digital worker is een stukje automatisering die een stap in een workflow geheel zelfstandig kan uitvoeren. Bijvoorbeeld het verwerken van een factuur die per mail is binnengekomen, en het matchen van de factuur aan de bestaande leverancierslijst of geregistreerde orders.
Robotics én AI


“De Digital Worker is een combinatie van automatische en slimme componenten, waarmee een stap in een workflow zelfstandig kan worden uitgevoerd”

Een digital worker kan dus een eigen inbak bewaken in de workflow, en deze op basis van prioriteit afhandelen. Het grote verschil met een menselijke medewerker: de Digital Worker wordt niet moe of ziek, werkt 24/7 zonder vakantie en maakt geen typfouten. De mens wordt ondersteund door de Digital Workers, samen vormen ze de Hybrid Workforce.


De Digital Worker op het Digital Business Automation platform


Met IBM DBA bent ook u in staat Digital Workers in te zetten in uw processen zodat ze sneller, efficiënter en zonder fouten verlopen. Bekijk samen met Novadoc welke processen geschikt zijn voor een optimalisatie met Digital Workers en "free the humans" van repetitieve taken, zodat zij meer uitdagende taken kunnen oppakken.34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page