Line separator

IBM Business Automation dienstverlening

IBM Digital Business Automation (DBA).

Als gecertificeerd Gold partner van IBM is Novadoc leverancier van de IBM ECM- en Automation-oplossingen. Wij helpen u, indien gewenst, graag met de implementatie en beheer daarvan.

Met gedegen ervaring van FileNet en DBA sinds 1998 helpt Novadoc u om uw content te beheren, processen te automatiseren en dat alles binnen uw IT beleid en security en privacy richtlijnen.

Out of the box installatie van alle componenten, inrichting (agile) om te voldoen aan de wensen van uw gebruikers en IT afdeling, integratie met andere systemen, datamigraties, ondersteuning bij beheer en incidenten middels een SLA. Novadoc ontzorgt u tijdens alle fasen van de lifecycle van het platform.

IBM Cloud Pak for Business Automation (CP4BA).

Ook IBM beweegt steeds meer naar containers en de cloud. Met Cloudpak for Business Automation bent u klaar voor de toekomst, of u nu gedeeltelijk on-premises blijft of alles in een private of public cloud voorziet, Novadoc helpt u met het inrichten van Kubernetes containers en Red Hat OpenShift waarmee u klaar bent om op elk moment uw gehele inrichting te verplaatsen van de ene locatie naar de andere. Ook is het installeren van een nieuwe omgeving met Kubernetes een fluitje van een cent, met de spreekwoorkelijke druk op de knop wordt een nieuwe omgeving (bijvoorbeeld ontwikkel of test) gecreëerd en is er geen dagenlang installatieproces meer nodig.

Bewezen kwaliteit

Wij kiezen bewust voor IBM als softwareleverancier, omdat zij zich in de laatste decennia heeft bewezen in robuuste en stabiele oplossingen, die volledig voldoen aan de vraag van vele klanten uit diverse branches. IBM levert de kwaliteit en continuïteit in ondersteuning die u van een globale speler mag verwachten.

Header_Main_04.jpg
221.jpg
Flexibiliteit en groei

De oplossingen die wij bouwen op basis van het IBM Digital Business Automation platform kunnen met hun tijd mee. Als de koers van uw organisatie wijzigt, of het koopgedrag van uw klanten verandert, kan de software daarop aangepast worden. Bijvoorbeeld een integratie met e-mail, sociale media of AI. De oplossingen integreren bovendien eenvoudig met uw andere systemen. Ons team bestaat uit behendige experts, die snel weten in te spelen op de veranderende omgeving.

Beveiliging

Door de uitgekiende security-opties van IBM FileNet wordt het veilig beheren van uw informatie geborgd en behoren datalekken tot het verleden. Daarnaast biedt de software mogelijkheden om vertrouwelijke informatie af te schermen middels ‘redaction’ (zwart lakken) van delen van documenten of schermen. Zo kan iedere gebruiker alleen die informatie zien waar hij daadwerkelijk toegang toe mag hebben. Hiermee kan ook tegenmoet gekomen worden aan de AVG en andere privacy regulering.

beveiliging