Applicatie ontwikkeling

Applicatie-ontwikkeling.

Onze adviseurs, business analisten en software engineers ontwikkelen kwalitatief hoogwaardige software, zowel on-premises als in de cloud. Dat kan op de vertrouwde waterval manier, maar liever agile met bijvoorbeeld de SCRUM methode. Zo staat u als klant stevig aan het roer, terwijl Novadoc adviseert, ontwerpt en bouwt.

Laat ons u helpen uw processen efficiënter en goedkoper te maken. Onze specialisten ontwikkelen de juiste software voor uw team! Lees meer..

Second opinion

Heeft u een ander bedrijf ingeschakeld om de softwareontwikkelingen voor uw ECM/DBA-project uit te voeren, maar twijfelt u over de kwaliteit? Geen probleem, ook voor een second opinion of architectuur-advies kunt u bij onze specialisten terecht.

IBM FileNet expertise 

Al onze ontwikkelaars zijn volledig IBM FileNet-gecertificeerd. Naast de kennis van de softwareproducten hebben ze jarenlange ervaring met de IBM FileNet suite, de ontwikkeltoolkits en de integratie van IBM FileNet-componenten met vele andere applicaties en technologieën. 

Op zoek naar beheer van uw platform en applicaties?

Behoefte aan Solution Designers?

Neem contact op.

Neem contact op met Novadoc ECM

Novadoc gebruikt deze gegevens om contact met mij op te nemen en verwijdert ze op verzoek. Gegevens worden in geen geval aan derden ter beschikking gesteld.

Novadoc ECM BV
Papendorpseweg 97
3528 BJ Utrecht

KvK: 32068845


T: 088-2009500
@: 
info@novadoc.nl

  • Gray LinkedIn Icon
  • Twitter